Sognefjell

Första dagen på de veckolånga lägret i Sognefjell är avklarad. Vi är här med det nystartade träningsteamet Ski Team EME. Sognefjell bjöd på en grym första dag då timmarna bara rullade på och solen sken mest hela dagen. Tanken är att få in så mycket skidor som vi kan under veckan med fokus på lite längre pass. Speciellt fram till helgen då vädret inte ser att att vara på vår sida..

Då jag pajade vänstra hälkudden för en dryg månad sen så kommer jag inte kunna löpa någonting ett tag framöver. Ska istället försöka använda mig rullskidor och stigningarna upp mot Sognefjellshyttan de pass då de inte går att åka skidor.

Nu sitter vi i stugan och planerar morgondagen. Vi bor en dryg halvtimme från Sognefjellshyttan i en stor dalgång där klimatet är helt olik hyttan som ni ser på bilderna nedan..

Sognefjell SognefjellSognefjellSognefjell DalenHörs!

2 tankar på “Sognefjell

    • Hej Lars! De första veckorna kunde jag inte belasta hälen över huvudtaget. Träningen bestod då egentligen bara av cykel och stakning. Nu återstår förhoppningsvis bara några veckor fram tills att jag kan börja löpa i stigningar och liknande där jag springer mest på tå. Sen tiden till att jag kan börja löpa som vanligt igen är svår att sia. Men hälen kommer att bli fullt återställd så det är inte så allvarligt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s