Sjuka dagar

Hemma i stugan igen efter återigen en galet fin dag upp vid hyttan. Förmiddags passet blev ett skatepass med impulsinslag. Riktigt svårt att hitta tekniken under impulserna, märks att det var länge sen man stod på snö. Sen följde ett klassiskt pass som var planerat till 2,30 men som snabbt gick över tre timmar då solen sken konstant, 5,50 totalt idag! I morgon blir det skidor på förmiddan följt av ett rullskidspass när de övriga ska ut på en löptur. Vi ska även försöka få till någon form av midsommarfirande då de inte riktigt har den traditionen här i Norge:)

IMG_0658 IMG_1621 IMG_0680 IMG_0657

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s