Dag 3

Blev som väntat en dag med lite sämre väder. Ganska mulet och även en del regn fram åt eftermiddagen. Vi började med ett distans pass uppe vid hyttan. Återigen med impulser men denna gång i klassisk stil. Känns som att jag har tappat en del speed i benen sen jag fick sluta löpa. Överkroppen vill åka snabbare än benen. Blir att jobba på det senare i sommar när jag kan dra igång med löpning och spänst.

Det tänkta midsommarfirandet blev istället ett rullskidspass i delvist spöregn. Körde fristil upp längs serpentinvägarna. I morgon blir en spännande dag då de norska väderstationerna varnar för extremvarsel i stora delar av fjälltrakterna.

IMG_1676 Hittade några kömpisar på vägen uppIMG_1658IMG_1639IMG_1669

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s