700 höjdmeter.. stakning!

Blev en halvt ofrivillig vilodag under gårdagen när jag vaknade med en tillstymmelse till ont i halsen. Har haft stora förkylningsproblem ända sen JVM stafetten då jag i efterhand har insett att jag körde utan att vara helt kurant. Tävlingarna efter JVM kände jag inte igen min kropp över huvud taget. Har inte riktigt hittat tillbaks till någon bra känsla i träningen ända sen dess eftersom att sjukdomsperioderna har kommit alldeles för ofta. Känns inte alls bra när sjukdagarna börjar överstiga träningsdagarna. Försöker därför lyssna på minsta signal från kroppen om någonting inte är som det ska, hellre ta någon extra vilodag istället för att riskera att bli sjuk.

Som tur var så gav vilodagen igår resultat och har tränat som planerat nu på förmiddagen. Blev ett mäktigt pass upp för Sognefjell där vi endast använde oss av stakning. Vi var några kilometer ifrån toppen när Forsen kom och mötte oss med bilen. 700höjdmeter, 2,40h och en fin träningsvärk att väntar blev summeringen av passet.

Nu vänta vila och senare ett skatepass efter Sognefjorden. Kämpa!

IMG_0751IMG_0756Tjocknade på upp mot toppenIMG_0731IMG_0749

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s