Testdag

Lägret drog igång efter lunch med styrketester. Delarna i testet var chins, dips, bänkpress, bänkdrag och brutalbänk. Tanken till det här träningsåret var det gäller styrka är att jag ska vänta med maxstyrka och styrka med vikter fram tills hösten. Istället ska jag jobba mycket med kroppstyngd och ha fokus på bålstabilitet under sommaren, någonting som jag har saknat en del tidigare säsonger. Resultaten på de övningar som vi körde idag blev därmed inte helt oväntat ganska så låga. Men jag har min plan och tror på den!

Efter en lång väntan var jag framme vid Vo2 testet. I ju med att jag inte kan löpa så fick jag köra på en testcykel istället. Testet gick sjukt bra och jag har inte haft en sån bra känsla i kroppen på flera månader. Kändes som att det skulle kunna va ett tecken på att det äntligen kan börja släpp lite. Testresultatet (syreupptaget) var inte sämre än känslan och jag hade förbättrat mig markant!

20130630-224426.jpg20130630-224657.jpg

Imorgon bitti väntar staktest innan övriga juniorer ansluter till lägret.
Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s