Race

Träningstävling stod på schemat och det var knappa 10km skate på rullskidbanan som gällde. Senaste säsongen gick jag med lite sämre resultat och framförallt känsla på skatesidan där jag ofta blev stum i benen allt för tidigt.Har ändrat om i träningen en del och bland annat börjat ta upp cykelträningen igen. Har redan börjat känna en del resultat på det och dagens race var inget undantag. Är svårt att hitta en bra fart utan att gå sig stum under försäsongen men jag tycke att jag lyckades bra och fick till ett helt ok lopp.

Blev ett stakpass i ett inte allt för varmt regnväder på eftermiddagen. Har inte riktigt återhämtat mig fullt i överkroppen sen Sognefjell så jag ska försöka lägga in en del moment utan stavar kommande dagar.

20130702-205041.jpg

20130702-205216.jpg
Till kvällen fick vi en grym föreläsning av Per Elofsson där han delade med sig av tankar och lärdomar från hans karriär.
Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s