Vilovecka

Blev som det ofta brukar kunna blir en snabbvisit hemma i Falun. Sista dagen på lägret körde vi ytterligare ett styrke inspirerat pass. Mycket cirkelstyrka och kampsports övningar med lite vila och en effektiv tid på nästan en timme.

Känner mig nöjd med det gångna lägret. Ett läger med mycket intensiv träning i form av tester, fartpass och mycket styrka. Det vanliga är annars det nästan bara blir fokus på långa distanspass under lägertiderna. Kul med lite variation! Fick med mig bra resultat på de tester som vi inledde med men framförallt kändes det som att kroppen svarade under fartpassen på ett helt annat sätt än den har gjort de senaste månaderna. Har även kommit i kontakt med J-lagets läkare om mina sjukdomsproblem och fått hjälp med det. Alltså kan en givande lägervecka läggs till handlingarna.

Var ute och rullade lite på landsvägscykeln under söndagsförmiddagen innan vi åkte ner mot sommarstugan i Askersund. Ska bli skönt med en lugnare vecka med lätt träning i fin terräng. Men först väntar någon dag helt fri från träning.

20130708-202041.jpg

20130708-202337.jpg
Vy ifrån bryggan

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s