Ingarvet GP

Blev snabba omkastningar igår kväll när Rekordmilen byttes ut mot Ingarvet GP. Slutade med en lite kortare variant när uppslutningen inte var den bästa. 5 stycken 2 vars spurter på den knappa 2km (tror jag) banan var det som gällde. Svart att cykla snabbt nu för tiden när jag inte tränar lika mycket cykel. Lätt att bara bli stum utan att lyckas komma upp i de puls man vill åt. Men kul var det! Rullade dryga timmen efter det hela med Erik Wallén.IMG_1978IMG_1977Wallén som imponerade stort under cykeldelen av Hosjö Triathlon! Här efter ett blixtsnabbt byte till löpningen…

Idag fortsatte styrkeinslagen med rullskidor i fristil över Skuggarvet följt av ett styrkepass på Fysiocenter.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s