Skateintervaller med DSA

Medelveckan avslutades bra med två distanspass på rullskidorna respektive cykeln. Fick även till korta styrkepass efter passen vilket var tanken med veckan. Något som jag även kommer att fortsätta med ett tag framöver för att bygga en bra grund.

Började alltså under gårdagen en ny högträningsperiod med ett stakpass via gamla leksandsvägen-aspeboda-källviken och hem. Idag har jag kört skateintervaller med högskolan under förmiddagen. Det var 6*5minuters intervaller upp för vägen till hoppbackarna. Varje intervall avslutades även med 1 minut i A3+ tempo, alltså tävlingsfart. Därmed ett riktigt slitit men givande pass! Nu på eftermiddagen väntar ett längre distanspass på landsvägen.

Imorgon drar vi till Torsby och tunneln med Ski Team EME. Ska bli fint att få komma på skidorna igen även om miljön inne i tunneln inte är den mest inspirerande 😉 Planen är att vi blir där och matar timmar tills Lördag så att vi får någon dag att återhämta oss tills nästa elitläger i Storhogna.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s