Tillbaka

Hemma återigen för en snabbvisit i Falun innan nästa läger med J-laget drar igång på Onsdag. Årets sista elitläger (se tidigare inlägg) som den här gången bli i de jämtländska fjällen och Storhogna. Sista dagarna i Torsby  bestod av ytterligare pass i tunneln och ett intervallpass på rullskidbanan. Vi körde så kallade tröskelintervaller där man ligger och kör precis under mjölksyratröskeln under en längre tid. Det gör man för att höja sin egen mjölksyratröskel. Alltså är tanken att du ska kunna köra längre utan att få mjölksyra, något som kan vara ganska så användbart :). Intervallerna var 3*15 min klassisk stil och blev ett av de bättre intervallpassen på länge! IMG_2044IMG_2038IMG_2046Dagens vilodag spenderades mestadels på golfbanan med trevligt sällskap.

Imorgon väntar en långtur på rullskidorna med Forsen och Montén. Eventuellt blir det också lite styrka.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s