Storhogna

Då har vi anlänt till de jämtländska fjällen och Storhogna! Vi kom fram igår förmiddag och har hunnit med tre bra pass. Det hela rivstartartades som läger ofta gör med ett fartpass där vi även han med en del impulser. Vi körde en varvbana på Åsarnas rullskidbana där de första varvet skulle gå i A2 tempo (snabbt distanstempo), de andra i A3 tempo (vanligt intervalltempo) och de sista i A3+ tempo (allt du har). Vi körde tre omgångar av det här och det var skönt att få testa på att köra fort under en kortare tid och få upp lite sprintfart. Dock satt segheten kvar en del och jag tyckte aldrig riktigt jag fick det att släppa som jag ville men ett bra och jobbigt pass blev det!

Idag inledde vi med rörlighetstester och styrka innan de andra deltagarna anslöt. Har helt klart en del att jobba på inom rörlighet. Allt för att kunna få ut de vinklar som du vill ha i de olika skidteknikerna och för att kunna genomföra vissa styrkeövningar.IMG_2068På eftermiddagen fick jag till mitt första löppass på över tre månader!:) Har känt en klar förbättring i hälen på sista tiden och jag tror verkligen att det har läkt ihop som det ska. Ska börja löpa endast på myr så som jag gjorde idag (övriga vägar fick det bli stavgång). Blir en helt annan grej än att springa på hårt underlag och jag tror att det är ett perfekt sätt att komma igång med löpningen på ett lugnt och skonsamt sätt!IMG_2071IMG_2073Imorgon väntar skateintervaller i Åsarna och ytterligare myrpass.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s