Dag 3

Dagen började med skateintervaller på Åsarnas rullskidbana. Vi inledde med några tröskelintervaller i cirka 20 minuter för att sedan gå över till lite sprintlopp i tuff terräng. 7st enminutare i full fart gjorde det hela till en riktigt mjölksyrafest. Har haft lite svårt att hitta tillbaka till någon skateteknik som fungerar på rullskidorna efter att vi lämnade tunneln. Men känslan i kroppen var piggare idag så det är jag nöjd med. Efter lunch väntade en föreläsning av Teodor Pettersson.IMG_2075 IMG_2076Eftermiddagspasset blev distans i klassik stil i de än mer klassiska 2 timmarna.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s