Ett steg i rätt riktning

Ännu ett läger och en himla massa timmar kan vi alltså nu lägga bakom oss. Lägret i Storhogna blev värdefullt på flera sätt. Framförallt genom att jag äntligen har kommit igång med löpningen. Det har jag gjort med hjälp av att löpa på de skonsamma men extremt jobbiga och blöta myrarna. Har saknat löpningen en del på sista tiden då träningen lätt blir enformig när den mestadels består av rullskidor och cykel… Men nu väntar bättre tider!IMG_2105 Sista kvällen var det fisketävling med mindre framgång för vårt lag..IMG_2113 Väl hemma i Falun blev att rulla ur benen en vända runt Varpan och över Skuggarvet med avslutande bad.IMG_2103IMG_2097IMG_2095IMG_2094 Stavgång i backarna vid BjörnriketIMG_2092IMG_2087IMG_2082IMG_2066Nu väntar en lugnare vecka efter lite över två stycken 20timmars veckor. Alltså den andra riktiga träningsperioden i år som inte avslutas med sjukdom och det känns verkligen som att jag är på rätt väg. Att farten inte har återfunnit sig än är jag mindre bekymrad över när jag ändå kan träna på så pass bra som jag har gjort de senaste veckorna. Känns nästan som att grundträningen blir bättre och jobbigare när man är lite seg, farten finns det gott om tid att jobba på i höst!

Just nu sitter jag på tåget upp till Mora där jag under morgondagen ska ta tag i den sista körkortskursern. Bara en månad kvar nu!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s