Lagtempo

Efter två vilodagar var det alltså dags för träning igen. Blev ett grymt fartpass när jag körde lagtempointervaller med Wallén och Kastemyr. Någonting som vi ofta gjorde för några år sedan på Falu CK tiden så känslan när vi drog igång var näst intill nostalgisk. Vi körde 4 gånger 8 minuter i tröskelfart hem ifrån Svärdsjö med en avslutande intervall upp för stigningen till Skuggarvet. Benen svarade bättre än vad jag hade trott och det märks att vilan har gjort sitt. Fint med lite variation även bland fartpassen!IMG_2121Händer en hel del grejer vid Lugnet

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s