Tillbaka!

Då var vi alltså tillbaka på banan igen. Blev en allt för lång sjukdomsperiod under i princip hela september, inläggen har blivit därefter. Har troligtvis haft någon form av segt virus som aldrig riktigt ville släppa. Kunde komma igång med träningen för lite mer än en vecka sen och känslan i kroppen har som vanligt efter sjukdom varit väldigt upp och ner från pass till pass. Dock känns de som att det går i rätt riktning!

Det här kommer troligtvis inte innebär så mycket mer än att jag kommer behöva hålla i träningen lite längre in i säsongen för att komma tillbaka i något flow igen..

Men just nu är vi ner i Torsby där vi är halvvägs in i ett veckolångt läger med J-laget. Vi kör på ett upplägg där vi har ett skidpass i tunneln på förmiddagarna för att sedan köra ett barmarkspass efter lunch. Än så länge har det känts helt okej och kroppen svarar oftast bättre för varje pass som går. Dock får man fortfarande kriga på bra för att komma upp i någon puls på intervalpassen. Blir väldigt lätt att man stumnar innan man hinner komma upp i puls när man ska börja trycka på efter sjukdom.

Men det känns bra att vara tillbaka och det här lägret blir ett perfekt startskott för att komma igång med träningen på riktigt igen!Skärmavbild 2013-10-17 kl. 22.28.02

Har hunnit med en del andra grejer under uppehållet. Bland annat sett Sverige besegra Österrike på Friends och tagit körkort!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s