Vo2 Falun

Efter två sista tuffa dagar i Torsby var det efter en snabb mellanlandning i Mora dags att bege sig hem till Falun. Där har vi under dagen kört ett Max Vo2 test (se tidigare inlägg). Den här gången körde vi rullskidor på ett stort löpband i Lugnets friidrottshall. Ett test som jag även har gjort tidigare år. Uppvärmningen kändes helt okej även om musklerna i början påminde en om att man hade vart på läger för inte allt så länge sen.

Själva testet gick till så att man körde en minut på en nivå för att sedan öka lutningen och därmed ansträngningen. Testet flöt på ganska så bra men när jag började komma upp mot den tid som jag körde på förra året så stannade helt plötsligt bandet… Blev en smärre chockartad stämning och ingen visste egentligen vad som hade hänt. Väldigt frustrerande att inte kunna köra ur det sista som jag hade i kroppen. Men det är sånt som kan hända och jag får ändå ta med mig att jag kom till samma nivå som förra året utan att förta mig helt! Kommer troligtvis även att köra om testet ganska så snart framöver!

Veckan som kommer är fortfarande lite oklar i träning sett, men efter ett träninssamtal med Robinjo imorgonbitti ska det nog vara löst 🙂

Hörs!

20131021-181643.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s