Fartvecka

Inledde veckan med två välförtjänta vilodagar efter både läger och Vo2 test. Efter det var planen att köra några dagar med fartinslag för att på något sätt börja få igång kroppen igen. Därmed så inledde jag en fartperiod på tre dagar med fem stycken intervaller av olika former.

Fick inte riktigt de släpp som jag hade hoppats på under veckan och det är fortfarande väldigt segt att träna överlag. Men det är bara att fortsätta kämpa så kommer saker och ting så småningom att lösa sig. I ju med att jag hade en liknande sjukdomsperiod förra året så vet jag att det kan ta ett tag att känna igen kroppen igen. Skulle vara väldigt skönt att komma tillbaka till någon vettig ”försäsongsform” så att man kan börja oroa sig för den riktigt formen snart 😉

Nu väntar några lugnare dagar innan vi åker till Bruksvallarna och snön under mitten av  nästa vecka. Förhoppningsvis ska vi ha fått en lite kompensation för den gångna veckans träning tills dess!IMG_2404Ett av de bättre passet för min del blev dessa stavgångsintervaller i Gopshus. Här ser vi en nöjd Montén i solsken!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s