Det rullar på

Gårdagen blev en jobbig historia. Förmiddagspasset blev ett långpass löpning med stavar. Planen var att vi skulle ta oss upp på Mittåkläppen via Mittåkläppsspåret för att sedan springa hem över Ramundberget. Något som blev lättare sagt än gjort då det under turen kom ungefär en halv decimeter nysnö med tillhörande blåst. Men vi krigade på bra och det hela slutade på mäktiga fyra timmar och 20 minuter.bruxsatpahanderproffilesalla Foton: Henrik Montén

Eftermiddagspasset var planerat till ett stakintervallpass på rullskidorna, ett pass som vi istället fick genomföra på 200 meters spåret borta i Ramundberget. Blev att hålla lite lugnare tempo än tröskel för att hinna känna av tekniken och inte spänna sig så mycket. Körde en 30minuter intervall i ett svep så det han bli några varv…IMG_2446

Under natten han de med att lägga ut en slinga på 3km här i Bruksvallarna! Där har vi avverkat 2:30h skate nu på morgonen och något liknande väntar på eftermiddagen fast då i klassisk stil.IMG_2452IMG_2455

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s