In i dimman

Började veckan med en välförtjänt vilodag. På Tisdagen väntade sen årets första max styrkepass. Som jag tidigare har berättat så har jag inte kört så mycket styrka med vikter i sommar. Har istället fokuserat på att använda kroppstyngden och skapa en bra grundstyrka. Planen var att jag skulle ha kommit igång med den riktigt styrkan för ett bra tag sen men sjukperioden har ställt till det rejält på den fronten. Men jag genomförde iallafall det första passet igår och det gick över förväntan!

Körde följande övningarna:
-Chins med vikt
-Dipps med vikt
-Bänkpress
-Bänkdrag
-Brutalbänk med vikt
Avslutade med hållningsstyrka

Blir till att försöka få in ganska så mycket styrka framöver även om det ofta brukar vara lättare sagt än gjort..

Idag väntade ett lättare distanspass i ett dimmigt och mörkt Mora där jag körde 1timme skate för att sedan staka en timme. Allt det här på rullskidorna som man förhoppningsvis inte kommer att få plocka fram allt för många gånger till framöver;)IMG_2480 Mycket mer än såhär såg man inte i höstmörkret. IMG_2481Under kvällen har jag letat mig hem till Falun för att imorgon göra om Max Vo2 testet som jag körde för någon vecka sen (Sen tidigare inlägg). Bara att kriga på!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s