Brux och Vo2

Då befinner vi oss uppe i Bruksvallarna! Åkte direkt efter skolan upp till de Jämtländska skogarna tillsammans med Henrik Montén och Moa Molander Kristiansen. Vi kommer att bo i en egen stuga fram tills på måndag då skidgymnasiet kommer upp och vi ansluter till deras läger. Träningen här uppe kommer fortfarande till stor del att bestå av längre distanspass för att hitta den rätta känslan på snön men vi ska även hinna med några snabbare kvalitetspass! Kommer även att slänga in lite löpning under det här lägret. Ska försöka hålla i löpningen en del in i säsongen med tanke på det långa uppehållet som blev när hälen inte riktigt var med.

Igår var det alltså Vo2 test i Falun som gällde. Kunde genomföra ett bra test med en bättre känsla än sist och jag fick ur mig nästan allt jag hade i kroppen även om jag råkade sätta staven innanför skidan med bara spurten kvar.. Ska dock inte vara någonting som påverkar testresultatet avsevärt utan jag fick alla de svar jag ville ha!20131108-232146.jpgKunde köra på det nya mäktiga bandet inne på Livi! Grym känsla jämfört med andra band jag kört på.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s