Första passet

Hemma i stugan igen efter första passet här uppe i Bruksvallarna. Blev en positiv överraskning imorse när vi vaknade och såg hur mycket snö det faktiskt är här uppe. Vi körde tre timmar skate och det var inte någon som helst problem att få tiden att gå. Finns flera mils fin skidåkning uppe på fjället och jämfört med att snurra runt på en kortare slinga som vi gjort tidigare i år är det rena lyxen! Även om det är än mer norska skidklubbar här uppe efter spåren än i tunneln;)20131109-150028.jpg20131109-150352.jpg20131109-150248.jpgTror det var ett bra tag sen man hade någon ”motivationskälla” som kan mäta sig med dessa vyer!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s