Andra dagen

Två timmar löpning stod på programmet under förmiddagen. Utfallet blev dock lite mer likt snöpulsande på fjället med stormvindar. Blåste friskt uppe på fjället vilket gjord att alla leder hade blåst igen. Men det innebar väl inget mer än att passet blev dubbelt så bra och jobbigt. Känns ganska bra i benen efter ett tag när man harvar runt i några decimeter nysnö.IMG_2594Lite länge ner var det däremot riktig fina löpförhållanden!IMG_2591På eftermiddagen blev det efter mycket om och men ett skatepass med fart. Efter uppvärmningen körde vi två stycken intervaller på 25minuter vardera. Vi körde i  tröskelfart då vi ville kunna fokusera mycket på att få tekniken att sitta och fortsätta pressa tröskelkapaciteten inför säsongen. Kändes helt okej även om jag fortfarande vänta på att det ska börja släppa på riktigt.

Tycker det var en ganska så behaglig form av intervall där man höll en tillräckligt hög fart för att kunna åka med en vettig teknik samtidigt som man var tillräckligt mentalt närvarande för att kunna hinna reflektera över hur man egentligen åkte. Blir annars ofta så att det går lite för långsamt på distanspassen för att man ska kunna åka tekniskt rätt och att man är lite för trött på intervallapassen för att man ens ska hinna tänka i dom tankarna.

Imorgon väntar boendebyte när skidgymnasiets läger drar igång!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s