Premiären

Då var säsongspremiären gjord! Blev ett helt okej lopp med en riktigt fin placering. Två varv på en snabb och tuff 5kilometers bana var det som gällde. Öppnade riktigt bra och kom in i ett fint flyt under första varvet. Restan av loppet blev lite svajigare då jag började stumna en del ut ur stigningen från station. Kunde inte riktigt återhämta mig på det sätt som man skulle kunna önska i de lättare partierna men det kommer nog så småningom. Lyckades ändå kriga på bra in i mål och kunde gå in som ledare för en kortare tid. Slutade på 19e plats i seniorklassen (var ingen juniorklass idag) dryga minuten efter dagens segrare Calle H. Någon som jag känner mig grymt nöjd med och det känns riktigt skönt att vara igång!

Resultat hittar ni här

Imorgon väntar mera tävling och då är det 15km skate på samma bana som idag. Då är det även juniorklass som gäller!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s