Seger

Blev till att bränna av ett riktigt kinglopp idag för att vara 15km fritt och jag! Har aldrig riktigt gillat eller vart särskilt bra skatedistans men idag blev det ändring på det. Kände mig sliten sen gårdagen på uppvärmningen och bestämde mig därför att öppna väldigt lugnt första varvet. Försökte sen att trycka på bra i de lite flackare partierna då jag är lite vassare där. Det visade sig vara ett vinnande koncept och inför sista varvet var det bara sekunder som skiljde mellan Ruus, Lageson, Ekström och mig. Kände mig grymt motiverad av detta och jag fick till en bra avslutning där jag tillslut kunde vinna junisklassen med 10sekunder.

Dagens resultat hitta ni här

Nu väntar 1:30h klassiskt för att försöka skapa ihop lite av de där timmarna. Imorgon står det skatesprint på programmet innan vi åker till Vålådalen en veckas läger.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s