Vålådalen

Då var vi hemma från veckans läger i Vålådalen. Blev ett läger med snabba vändningar då all snö han smälta bort på under de första 24timmarna för att det sedan skulle falla ner en halvmeter nysnö dagen efter.

Sista tävlingsdagen i Bruksvallarna fortsatte ge fina besked. Kände mig riktigt sliten både fysiskt och mentalt under de första sprintracen. Blåste stormbyar nere på stadion och kroppen började känna av de senaste dagarnas träning, så det var inte det lättaste att få huvudet med sig. Kunde ändå jobba mig in i tävlingen och blev mer och mer sugen på att vinna ju längre in vi kom.

Framme i finalen fick jag till en sopkass start och var näst sist ut över första kullen. Fick då chansen att kunna avancera om fältet på yttern med lite högre fart och kunna skapa mig en liten lucka. Fick sen till ett bra flyt i åkningen och kunde trycka på det som fanns kvar i kroppen. Luckan blev tillslut ganska så stor och jag kunde plocka hem det hela. Kunde därmed summera en bra första helg på säsongen med riktigt fina resultat!

Veckans läger i Vålådalen var alltså det sista med J-laget. Kändes jättetråkigt men vi har verkligen haft en grym tid tillsammans!! Lägret i sig rullade på bra för min del och jag fortsatte fokusera på att fylla på med missad grundträning.

I helgen väntar helvila innan förberedelserna inför första cupen i Östersund tar vid!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s