#smart

Har blivit lite annorlunda tävlingsförbredelser i veckan då jag på nått sätt lyckades dra till högerknät på styrkan i måndags. Kände inte så mycket i själva ögonblicket så jag fortsatte köra styrkepasset som planerat. Morgonen efter insåg jag dock att det inte var en så bra idé…

Har fått staka resten av veckan och försökt kört den rehab jag har kunnat. Ska testa att skejta och diagonala lite lätt i eftermiddag och förhoppningsvis ska det inte vara någon fara för helgen då det är dags för årets första cup i Östersund.c3b6stersundFinns en tendens till att vara ganska så jobbiga banor i Östersund så det skulle nog vara bra för benen att få vara med på nått pass innan så de inte blir helt avställda i backarna 😉

Hörs!

1 tanke på “#smart

  1. Pingback: Bra resultat i Östersund för Falun Borlänge SK | Falun Borlänge Skidklubb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s