Vi tänker om

Blev ingen tävling i helgen för min del. Efter Östersund gick det onda i knät åt det värre och jag fick ta beslutet att stanna hemma ifrån Finland. Riktigt surt då känslan är att formen är fortsatt stigande.

Nu blir det istället efter några lugnare dagar dags att kicka igång träningen igen. Kommer inte att kunna använda benen någe värst framöver för att vila knät. Så träningen kommer till stor del bestå av stakning och styrka. Ska åka ner till en av förbudets läkare i Stockholm nästa vecka för att få en bättre bild av vad det egentligen är som har hänt med knät.

Nästa stora tävling framöver väntar inte förrän i januari så tanken är att få till en bra träningsperiod fram tills dess!20131213-181958.jpgBlev en spontantripp till Leksand under gårdagen20131213-182018.jpgVar med i en intervjuv på sweski i veckan som ni hittar HÄR

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s