men då så

Det var ett tag sen sist men nu är vi igång igen! Efter Axa Ski Marathon väntade nyårsfirande och träning uppe i Grövelsjön. Här en bild på mig och Montén strax eftertolvslaget.Screen Shot 2014-01-04 at 3.50.22 PM

Knät går åt rätt håll även om det märks att det kommer ta en hel del tid för det att bli 100% bra. Har därför blivit en ganska så begränsade träning senaste veckorna. Tog första skate och diagonaltagen bara för några dagar sen och benen har ju inte precis gått av sig själva på de passen… Blir stum väldigt fort och benen känns allmänt tunga. Inte alls den känslan man vill ha såhär långt in på säsongen men vi får väl försöka lösa det på något smart sätt.

Det enda positiva är väl egentligen att skadan har blivit så pass bra att skidåkningen inte längre är någon fara då det är en ganska så skonsam rörelse. Dock är masstarter fortfarande lite i riskzonen då man riskerar att ramla och få en ytterligare vridning i knät.

Till helgen är det JVM-uttagning och Scandic Cup tävlingar i Idre Fjäll. Planen med tanke på knät var att köra Fredagens 10km klassiskt och söndagens pursiut. Men för någon dag sen ändrades pursiuten helt plötsligt till 20km skate pågrund av snöbrist?! Något som kändes som en lite konstig anledning med tanke på att man kommer att använda sig av två stycken olika 5km banor på fredag och söndag. Idre har också en väldigt bra stadion så det borde inte vara några problem med att få plats med skidbytet. Men men, detta ställde ju då till det en del då skatemasstarter och sprint inte är helt bra för knät. Samtidigt har man ju längtat efter att få köra en riktig masstart då det nästan aldrig sker i juniorsammanhang så det skulle ju vara lite tungt att inte vara med det väl händer.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s