2:30 Pursiut

Efter en go vilodag under gårdagen var det idag dax för träning igen. Blev ett distanspass där vi varierade lite skate och klassiskt i två och en halv timme. Vi körde med skidgym på ett ganska så vintrigt Hemus. Fint att det har kommit lite snö även här i Mora så att man inte behöver åka allt för långt för att hitta bra spår! På kvällskvisten blev det även ett maxstyrkepass för att försöka väcka kroppen lite20140114-233720.jpgNu väntar några dagar med lugnare träning innan vi på fredag drar upp till Umeå för Senior SM. Där kommer jag att köra lördagens 15klassiskt och söndagens skatesprint.

Fick även under dagen besked om att jag är uttagen till JVM i Val di Fiemme! Skönt att nu kunna lägga allt fokus på att komma i form till den 29e januari då det hela drar igång. Truppen i sin helhet hittar ni här

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s