SM Umeå

Blev en lyckad helg uppe i Umeå. Kroppen svarar bättre och bättre men jag vet att det fortfarande finns delar som inte har fallit på plats än som förhoppningsvis ska göra det
tills nästa vecka!

Lördagens 15km klassiskt öppnade jag så lugnt som det gick med tanke på det massiva publikstöd som var runt banan! Riktigt kul att köra inför så mycket publik då det nästan känns som att man lyfts runt på banan. Hade sen hoppats på att hitta någon bra rygg att följa men det blev till att köra de fyra varven på egen hand. Kunde avsluta bra och slutade på en fin 8e plats! Fick även ett silver i U23 klassen där hela pallen bestod av FBSK åkare!startsemiSöndagens sprinttävling blev en av de mäktigaste upplevelserna på länge. Med en stadion omgiven av fullsatta fotbollsläktare så var det inte något stort roblem att få till motivationen. Fick till en bra prolog som resulterade i en 5e plats. Gick sen hårt i min kvartsfinal för att säkra semifinalensom var det utsatta målet för dagen. Väl semifinalen började benen surna ganska så rejält men kunde ändå kriga mig vidare till finalen på en luckyloser tid! Framme i finalen fanns det sen ingenting kvar att ta av i juniskroppen och jag slutade på en avställd 6e plats. Men jag känner mig sjukt nöjd med den 6e plattsen. Dels med tanke på de starka motståndet men framförallt med tanke på den tuffa banan som vi körde på. Hade aldrig trott att jag riktigt skulle orka så länge som jag ändå gjorde!

Bilderna är tagna av Adam Johansson, AdaMedia Med MeraStartposeStartU23Blev ett brons i U23-klassen

Resultat från helgen hittar ni här

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s