From JVM 2 Lahti

Var ett tag sen men tiden har rullat iväg väldigt fort efter JVM.

Sammantaget blev det ett lyckat mästerskap för min del med silvret i sprinten som den absoluta piken. Gjorde allt jag kunde i finalen men fransmannen fick en liten för stor lucka upp för sista backen. Sen kan man ju fundera på vad jag höll på med sista metrarna innan mål… Resten av veckan ville inte kroppen riktigt vara med även om jag lyckas kriga på bra under dubbeljakten där jag slutade på en 6e plats. Hade en bra känsla under stafetten där jag plockade in 20talet sekunder under första varvet för att sen dra en riktig idiot vurpa på väg in till stadion. Tappade det som jag hade tagit in och helt plötsligt kändes det väldigt tomt både framåt och bakåt.

Men med tanke på den struliga säsong jag har haft känner jag mig ändå nöjd med att få komma hem med en medalj.IMG_2947 DSC_1762Efter JVM blev det en lite längre viloperiod innan det var dags att träna igång till den näst sista tävlingshelgen i Scandic Cup. Blev en riktigt fin helg i Borås där jag lyckades ta en dubbelseger.

Nu befinner jag mig i Lahti där det i helgen är dags för världscup debuten! Ska bli sjukt kul att få testa på och förhoppningsvis ska man även kunna få med sig många bra erfarenheter hem.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s