Livets (första) världscup

Då är var det alltså inte många timmar tills världscupsdebuten! Idag var det skidtester som gällde uppe på stadion i finska Lahti. Körde även några intervaller där kroppen svarade relativt bra för att vara dan innan.

Tävlingarna i helgen består av en sprint och 15km individuell start, båda i fri stil. Är en väldigt lätt och snabb sprintbana vilket borde passa mig perfekt! Blir till att verkligen ge allt hela vägen i prologen då det borde bli en väldigt tight topp 30 lista. IMG_2987 IMG_2989

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s