Long time no blogg

Var ett tag sedan det var någon uppdatering här. Mycket har hänt sen sist och den här sensäsongen har blivit den klart bästa någonsin!

Världscupen i Lahti blev en mäktig upplevelse där jag fick med mig många bra erfarenheter hem. Fick inte alls till det under sprinten och gjorde en riktigt dålig prolog i ett lite lurigt före. Fick dock revansch på15 fritt där jag presterade ett lopp som jag är väldigt nöjd med tanke på den ganska så brutalt jobbiga bana som var.

Blev sen en direktresa till Lycksle och JSM för en riktig king vecka. Formen höll i sig och jag kunde åka hem med tre stycken individuella guld och ett brons i stafett.DSC_2680Sen väntade SM och cupavslutningen i Åsarna. Började med SM i sprintstafett där jag körde tillsammans med Calle Halfvarsson. Blev ett riktigt tight race där vi slutade på andraplats efter spurtstrid med Åsarna.

Gjorde nog ett av mina bättre lopp under lördagens prolog på 2,5km och gick ut med 19s ledning under söndagens jaktstart. Lyckades öka avståndet bak till övriga och kunde därmed även säkra den totala cupen.

Fina tider helt enkelt 🙂

Hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s