Reset

Efter en blytung start av träningsåret börjar nu saker och ting gå lite mer i rätt riktning. Blev inget läger i Östersund för min del då jag blev sjuk dagarna innan. Trodde det inte var något mer än en vanlig förkylning men de visade sig vara något väldigt mer ihärdigt. Har gått med sjukdomsbesvär fram och tillbaka under hela juni, juli. Var igång i ungefär en vecka början av juli där jag hann med att köra Inge Bråten Memorial. Kände inte alls igen kroppen där och ganska snart efter så bröt det ut igen. Fick då gå på penicillin under en längre tid vilket resulterade i att allt blev mycket bättre relativt fort.

Har tränat i ungefär två veckor nu och det märks att man har mer timmar på golfbanan än i träningsdagboken… Men nu ska allting vara bra och jag känner mig mer motiverad än någonsin att komma igång med träningen! Har hunnit med mycket annat som man i vanliga fall inte har tid med så det finns inget ont som inte för något gott med sig! Rent träningsmässigt innebär uppehållet att jag nog kommer att få förskjuta träningen en del och träna på längre in i säsongen. DSC_3539 Hunnit med att tagit studenten lite på låtsas då vi delat upp studierna på fyra år.bildFörsta träningsveckan blev i Sälen med Ski Team EME där vi träffade en viss Skifs.

Andra träningsveckan blev tillsammans med farsan i Grövelsjön där det samlades mer timmar och de första intervallpassen sprättes av.

Imorgon väntar det första riktiga lägret som blir tillsammans med A-laget i Torsby. Efter JVM fick alla medaljörer en inbjudan dit och det ska bli riktigt spännande att få vara med och träna med stora gänget. Lär bli en riktig krigarvecka för min del då någon ”vardagsform” nog ligger någon månad bort. Men jag tror att det kan vara en sådan chockstart som jag kan behöva!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s