ja men då så

Dåååå var första riktiga lägret för säsongen avklarat! Blev ett fint och tufft läger med många nya erfarenheter. Kände mig rätt sliten direkt och det märks att kroppen inte är van vid så mycket träning. Kanske inte är så konstigt iof… Men det kändes hur som helst riktigt skönt att komma igång på riktigt och jag tror man fick en riktig kick av det här lägret  Träningen som vi körde ner i Torsby var följande.Screen Shot 2014-08-20 at 7.06.46 PMEfter lägret blev det direkt att ta sig upp till Mora för första veckan i skolan. Kommer fortsätta träna på en del i veckan då det känns som man har vilat sitt för ett tag framöver. Nästa läger väntar nästa vecka i Östersund där skidförbundet har bjudit in till tre ”sprintdagar”. Ska blir gött att få sprinta lite efter en vecka med intervaller kring 60 minuter 🙂

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s