Times like these

Då har vi betat av den första riktigt tynga perioden för träningsåret. Kroppen har svarat mer och mer även om jag vart lite loj senaste dagarna.

Sprang Vasastafetten i Lördags med Falun Borlänge SK där vi slutade på en tredjeplats i mix-klassen. Hade sista sträckan från Eldris till Mora. Fick till ett bra lopp med tanke på att det var första löptävlingen på två år. Har inte fått några känningar i knät efter de nio kilometrarna så förhoppningsvis så ska det vara ett avlutat kapitel nu!DSC_4515 Smått plågad kille på väg in mot mål…

Den här veckan var det läger i Östersund som stod på programmet. Var de bäst rankade sprintåkarna i sverige som var inbjudna så det blev tre fartfyllda dagar med riktigt bra sparring. Bland annat så körde vi en klassiskt sprint på rullskidbanan och en skate sprint på gocartbanan som ni ser på bilden nedan. bildNu väntar några lugnare dagar där kroppen förhoppningsvis ska kunna återhämta sig från den smärre chockstart som det har blivit. Nästa läger blir med skidgym i Idre Fjäll med start nästa vecka och direkt därefter väntar en vecka i Vålådalen tillsammans med J-lager och Team 2015. Innan dess ska vi dock hinna med att köra en triathlontävling i Falun.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s