SLAGET OM SKIDDALARNA

Träningen senaste dagarna har flutit på bra. Får en bättre känsla överlag även om de märks att man inte har någon riktig grund än. Skiftar väldigt mycket i tryck från dag till dag men några veckor till men tuff grundträning så ska det nog lösa sig. Blev en kortare förkylning efter Vålådalen men tror de var rätt bra tecken på att jag behövde vila lite.

Idag har vi kört den årliga ”kampen om skiddalarna”. En tävling mellan Falun Borlänge SK och IFK Mora som avgörs i fem grenar. Efter två raka förluster blev det i år äntligen en seger för Falun Borlänge så det va skönt!

Film från Dalarnas Tidningar hittar ni här DSC_4609DSC_4593DSC_4537DSC_4555DSC_4539DSC_4587DSC_4558Nu väntar en vecka i Mora innan det är dags för årets sista j-läger som äger rum i Torsby. Sen blir det direkt att ta sig från tunneln till Mallorca då det är dags för ett Ski Team EME-läger. Var ett tag sen vi var iväg med teamet så det blir riktigt sköj!

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s