Mallis

Blev en riktigt lyckad vecka i Torsby. Var årets sista lägret tillsammans med J-laget. Har varit ett riktigt grymt gäng i år och det känns lite trist att jag bara har haft möjlighet att vara med på två läger. Kroppen svarade bra under veckan även om den blev rätt sliten mot slutet.

Efter Torsby blev det hem till Falun en dag för att köra det årliga Max Vo2 testet. Ett test där man mäter sitt syreupptag. Blev inte livets bästa test i ju med att de kom direkt efter en lägervecka. Men även fast jag inte fick så bra åktid på bandet så såg jag ändå ut att ha förbättrat testvärdet och de är väl viktigast.

IMG_0025.JPG

Igår begav jag mig tillsammans med grabbarna i Ski Team EME ner till Mallorca. Vi blir här en vecka och kommer blanda långa löpturer med tuffa intervaller på rullskidorna i bergen. Känns helt rätt att söka sig söder ut den här tiden på året då träningsförhållandena hemma i Sverige inte är de roligaste.

IMG_0028.JPG

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s