Time Flies

Mallis blev en riktig höjdare med grym träning och trevligt sälskap. Vi blandade backintervaller med strandhäng på allra bästa sätt. Vi besökte bland annat den legendariska backen Sa Colobra som man efter dryga 40 minuters rullskidåkning i brutal terräng stod på toppen av. Som vanligt när vi är ute och reser med Ski Team EME blev det en vecka som man sent kommer glömma. IMG_0096

Efter Mallis var tanken att vi skulle söka oss norr men då snön lyste med sin frånvaro slutade det hela med en vecka hemma i Falun. Blev istället att ta sig upp till Bruksvallarna i veckan som har gått. Där har vi i huvudsak samlat timmar på snö men även testat på de första intervallpassen. 20131120-191519.jpg(bilden är från fjolåret i bruksvallarna)

Kroppen har svarat lite från och till. Fick en riktigt tung period efter Mallis där jag nog gick lite över gränsen av vad jag klarar av. Har aldrig haft en period där jag har kunnat träna så mycket utan sjukdom som jag har gjort den här hösten och jag tror kroppen började märka av det. Men efter en lite längre lugnare period började jag uppe i Bruksvallarna få tillbaka trycket och förhoppningsvis ska jag hitta formen till nästa helg då det faktiskt är dags för tävlingspremiär!

Just nu befinner jag mig hemma i Mora och tränar i Orsa Grönklitt där de har lyckats få till en snöslinga på 1,3km. Blir här till mitten av nästa vecka då vi åker tillbaka till Bruksvallarna där den traditionsenliga sverigepremiären äger rum.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s