Déjá vu

Skandinaviska i cupen i Lillehammer blev en stum historia för min del. Fick till säsongens första riktiga bottennapp. Hade fortsatt problem med den ömmande ljumsken och skulle i efterhand nog stått över den helgen.. men men, lätt att vara efterklok.

Efter lite sjukgymnastbesök i Mora blev det sen till att återvända till vårt västra grannland för ett läger i Trysil. Då ljumsken inte precis blev bättre efter de 3milen som avverkades i Lillehammer blev det ett läger bestående av mestadels stakning. Fick lite throwbacks från förra året då jag också bara kunde staka vid den här tiden. Då pga en knäskada.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6c4/49372522/files/2014/12/img_0252.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6c4/49372522/files/2014/12/img_0282.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6c4/49372522/files/2014/12/img_0330.png
Nu befinner jag mig hemma i Falun för lite julfirande. Börjar känna igen både kropp och ljumske så förhoppningsvis ska jag kunna köra för fullt igen efter nyår. Fram tills dess blir det att fortsätta stakträningingen blandat med lite lugnare pass i den fria stilen. Kör Axa Ski Marathon nu till helgen innan det bär iväg på ett Nyårsläger till Grövelsjön.

God Jul, Gott nytt år och Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s