Gott nytt år och sånt

Mycket har hänt sen sist. Först ut var det Axa Ski Marathon i Orsa. Körde liksom i fjol på blanka skidor och stakade mig igenom vilket även i år slutade (kanske inte helt oväntat) med den inte allt för trevliga väggen . Låg med bra i tätklungan i dryga tre av fyra mil för att sedan tappa rätt rejält under sista varvet då varken armar, rygg eller mage inte riktigt ville vara med längre. Orkade dock hänga med bättre nu än förra året så förhoppningsvis härdar dessa lopp en del..!IMG_0382Sen var det dags för det traditionsenliga nyårslägret. Blev några fina dagar i Sälen med trevligt sällskap och en del timmar. Började under den här veckan belasta ljumsken lite lätt igen och förhoppningsvis ska den nu vara någorlunda återställd. IMG_0350Nu till helgen väntar det nya tävlingar. Oturligt nog blev juniorcupen i Torsby flyttad till samma helg som den skandinaviska cupen i Falun. Har hela säsongen sett fram emot tävlingarna i Falun väldigt mycket i ju med att de går på hemmaplan. Kommer därför köra lördagens sprint i Falun för att sedan åka ner till Torsby och vara med på söndagens masstart över 20km.

Hörs!

1 tanke på “Gott nytt år och sånt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s