Fram till JVM

Efter helgen i Falun/Torsby väntade världscuptävling i Otepää. Liksom de flesta tävlingar den här säsongen för min del var det klassisk sprint som gällde. Fick till en bra prolog där jag lyckades ta mig vidare som 26e man. Laddade sen om till kvartsfinalen och var extremt taggad när jag ställde mig på startlinjen. Lite för taggad så här i efterhand.. Fick rätt dålig start och blev allt för ivrig att ordna upp det. Stimmade alldeles för mycket och var sopsljut när stigningen väntade. Resten av heatet blev ingen mysig resa direkt. Ville för mycket helt enkelt och det slutade istället med en hård läxa. Väldigt besviken på min körning i kvartsfinalen men ändå kul någonstans att kunna ta mina fösta VC pinnar!

Sen bar det iväg till Idre Fjäll för sista uppladdningarna till JVM. Blev ett fint läger tillsammans med skidgym där kroppen började svara på en ny nivå för den här säsongen.

IMG_0447-0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s